Încorporarea radioului în propria pagină web

Ai pagină proprie web și ai dori un player radio modern, satisfăcând toate cerințele pe pagina ta?
Ai găsit locul potrivit!
Dă un click la playerul sau lista de redare și atașează în pagina ta de web. Dacă crezi, că dorești ceva mai mult, atunci caută-ne liniștit prin pagina de contact, poate vom reuși să configurăm playerul conform cerinței tale individuale!

Alege canal radio, apoi server!

Player mini

Acest tip de player se poate utiliza bine încorporat în pagina chiar și într-un loc mic. În player avem posibilitatea de a derula înapoi un anumit program, de a seta volumul, de a înceta emisiunea. În afară de aceasta apare titlul și imaginea de prezentare a melodiei sau programului actual ascultate, care se reactualizează fără reîncărcarea paginii. Lățimea playerului de radio se ajustează automatic corespunzător elementului în care se încorporează. Aspectul exterior se poate modifica liber, dacă ai nevoie de ajutor, atunci caută-ne liniștit prin pagina de contact!

Alege canal radio, apoi server!

Playlist

Cu această mică căsuță încorporabilă poți pune pe pagina ta, care melodie s-a ascultat mai înainte în radiou. În căsuță există posibilitatea de a vedea melodiile transmise pe o perioadă de o lună. Precum clicând pe melodii acestea se pot și reasculta. Dacă utilizezi împreună cu mini playerul, atunci melodiile transmise vor intra în listă fără actualizarea paginii. Și aici ai posibilitatea de a întocmi o apariție individuală, cu ceea ce poți schimba aspectul existent, dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne pe pagina de contact!

Alege canal radio, apoi server!