Parteneriat

Doriți să apăreți pe cea mai populară pagină de radio din România, care este vizitată zilnic de mii de oameni? Nu aveți altă treabă, decât să vă prezentați prin formularul prezentat aici! Dar vă atragem atenția, că aprecierera reușită are câteva condiții, iar scopul nostru este să eliminăm radiourile de duzină și să constituim o listă de calitate!

Condiții:
- În timpul orei de vârf radioul să aibe stabil 40 de ascultători online. Pentru verificarea acesteia vom avea nevoie de accesarea paginii de stare a serverului.
- Dacă eventual nu sunt atâția ascultători, atunci facem excepție cu radiourile care au program zilnic în direct, având frecvență sau cele care se pot considera din orice cauză unice. Dacă niciuna dintre opțiuni nu este disponibilă, există o modalitate de extragere plătită, care implică un cost unic!
-Fluxul radio ar trebui să fie disponibil prin criptarea protocolului HTTPS!
- Trimiteți-ne nouă o descriere a radioului de cel puțin 400 de caractere. Specificați când a pornit radioul, cine au fost fondatorii, unde se poate recepționa, care generație este publicul țintă, care este paleta muzicală a radioului, ce programe se pot asculta! Orice informație este utilă, prin care oamenii pot cunoaște mai bine radioul!
-Puneți sigla noastră pe site-ul radio! Logo-ul necesar va fi trimis după încărcarea radioului. Logo-ul este suficient dacă este plasat în subsolul paginii sau va fi adăugat între partenerii de pe pagină.

Pentru radiourile care apar la noi, asigurăm player web care se poate încorpora, care poate conține melodia actual emisă, lista melodiilor emise mai înainte, ghidul programelor sau chiar o cameră web. Actualizarea datelor din acestea, eventual corectarea greșelilor programelor le facem gratuit. Informații în continuare >>

Transmitere reușită!

Dorești ca radioul tău să aibe succes pe pagina noastră? Atinci citește această mică îndrumare!

Dacă acceptăm candidatura ta, asta nu înseamnă sigur ca pe pagina principală în listă va apărea radioul tău, poate că se va vedea numai clicând pe butonul Alte radiouri.

Cum poți să miști căt mai sus poziția radioului în listă?

Partajează pe Facebook, ca radioul tău se poate accesa deja și la noi, precum și afișează link de Partener pe pagina ta web, care arată spre radioul tău de pe myradioonline.ro. Pentru acesta îți dăm și banner, care se poate găsi pe partea de jos a paginii Încorporare radio! Dacă ai făcut toate acestea, trimite nouă, că ai postat, și dacă se împlinește una din condiții, atunci punem radioul tău în primele 30 de zile în poziția 40, dacă se împlinesc ambele condiții, atunci în poziția 30, precum partajăm și noi pe pagina noastră Facebook, care are aproape 16 de mii de iubitori!

De la luna a doua radioul apare pe listă pe baza ratingului, popularității de pe pagina noastră. În acest fel, dacă prima lună are succes, se poate garanta o poziție bună pe durată lungă.