Cele mai actuale știri despre Europa FM

Europa FM cele mai actuale știri de prima mână. Am adunat aici cele mai importante știri despre radio. Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

ANIVERSARE. Europa FM face 20 de ani de la prima emisie. Ilie Năstase era în conducerea stației în 2000

La începuturile stației, fostul tenismen Ilie Năstase (la acea vreme, apropiat al PSD) era în conducerea postului de radio. La fel Ovidiu Miculescu (care a condus Radioul Public acum câțiva ani, numit de PSD).

Data publicării: 26.05.2020

De la Digi 24, la Europa FM și ...la facultate. Alice Iacobescu, profesor la Jurnalism: „Avem nevoie de jurnaliști de încredere, responsabili și curajoși”

Jurnalista Alice Iacobescu, șef al știrilor Europa FM de câteva zile, va fi și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Data publicării: 01.01.1970

AUDIENȚE RADIO. Ce ascultă românii dimineața? Matinalele Kiss FM, Europa FM și Rock, pe plus. Digi crește în țară

Kiss FM dă trezirea în țară și la orașe, iar Bucureștiul se trezește cu Radio Zu. Care au fost cele mai ascultate emisiuni de tip matinal în primele luni ale anului?

Data publicării: 28.05.2019

Recorder.ro, în proiectul Piața Victoriei, de la Europa FM. Ce vor face în ediția săptămânală?

Publicația online Recorder.ro va fi prezentă într-un tronson săptămânal la Europa FM, în proiectul Piața Victoriei. Când și ce vor face?

Data publicării: 15.02.2019

Radio 21 devine, de luni, Virgin Radio Romania

Schimbare importantă pentru Radio 21, unul dintre cele mai vechi posturi din România. Radioul operat de Lagardere, grupul care mai deține Europa FM și Vibe FM, se va numi începând de luni, 9 ianuaie, Virgin Radio. Motivul tranformării? Scăderea dramatică a audienței, lucru care a făcut ca postul de radio să nu se mai poată „susțină din punct de vedere financiar”.

Data publicării: 08.06.2018

AUDIENȚE RADIO 2. Ce matinale ascultă TINERII? În Capitală, primul e Morning Zu. Exarhu - Rock FM și Dobro - Guerrilla, în primele cinci

În București, Morning Zu cu Buzdugan și Morar e cel mai ascultat matinal, urmat de programul realizat la Magic FM de Liana Stanciu și de Deșteptarea, de pe Europa FM.

Data publicării: 24.05.2018

Europa FM, Virgin Radio și Vibe FM au fost vândute de Grupul Lagardère către Czech Media Invest

Trei dintre cele mai cunoscute posturi din România au fost vândute. Anunțul a fost făcut marți, 17 aprilie 2018.

Data publicării: 18.04.2018

AUDIENȚE RADIO. Europa FM, de departe cea mai mare creștere. Plusuri notabile pentru Rock și Digi

AUDIENȚE RADIO 2019. Care au fost cele mai ascultate posturi de radio ale primăverii. Radio ZU rămâne liderul în Capitală, iar Kiss FM este primul la orașe și la nivel național, conform valului de audiență de primăvară publicat astăzi de Asociața pentru Radio Audiență.

Data publicării: 20.05.2019

Laura Codruţa Koveşi, invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM


Data publicării: 01.03.2019