Detector de erori emisiuni radio

Cu ajutorul detectorului de erori poți verifica dacă eroarea vine de la tine sau de la emisiunea radio online. Pentru detectarea erorilor trebuie să alegi mai întâi radioul pe care vrei să-l testezi și serverul corespunzător, după care poți începe imediat căutarea. Alegerea serverului nu este necesară, pentru că noi am setat deja serverul recomandat de către site-ul radioului. Serverul trebuie setat numai dacă vrei să testezi un alt server decât cel recomandat implicit.
Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Pasul 1 - Alege postul de radio care nu se aude bine!
Pasul 2 - Poți alege server-ul pe care vrei să-l verifici. Aici ți-am ales, pentru început, ceea ce site-ul recomandă pe baza setărilor implicite.
Ultimul pas - Dă click pe butonul "Căutare erori"!

Tipuri de erori

Tag-ul audio nu este acceptat

Browser-ul tău va juca emisiunea radio cu ajutorul TAG-ului AUDIO. Dacă browser-ul tău nu acceptă tag-ul audio, atunci nu este potrivit pentru folosirea site-ului și va trebui să instalezi un browser mai nou.În prezent, toate browserele moderne acceptă tag-ul audio, așa că orice browser va fi potrivit pentru ascultarea radioului. În general noi recomandăm browser-ul Chrome.

Emisiunea online a postului de radio nu funcționează

Uneori emisiunea nu pornește pentru că zeii tehnologiei sunt supărați. De multe ori, însă, posturile de radio subestimează cererea publicului pentru ascultarea de radio online, astfel încât emisiunea transmisă prin internet devine inaccesibilă din cauza supraîncărcării server-ului. În asemenea situații merită să alegi un post de radio asemănător sau să revii mai târziu.

Port-ul necesar nu este autorizat

Eroarea cea mai frecventă este că port-urile necesare nu sunt autorizate. Acest lucru se poate întâmpla pentru că unele rețele corporative blochează anumite port-uri din motive de securitate și, dat fiind faptul că emisiunile radio sunt setate pe nenumărate port-uri, numeroase emisiuni devin inaccesibile din acest motiv. De exemplu Rock FM este accesibil printr-un port standard de 80. Acesta este port-ul prin care comunică și browser-ul. De aceea în general port-ul nu se blochează în rețelele interioare ale companiilor. În schimb, KISS FM poate fi accesat prin port-ul 9128, care nu este deloc unul standard și nu se folosește de către niciun serviciu popular, astfel încât acesta este blocat mai frecvent. Dacă este posibil să luați legătura cu IT-ul, merită să întrebați dacă știe despre o astfel de interdicție.
Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!