Cele mai actuale știri despre Radio ZU

Radio ZU cele mai actuale știri de prima mână. Am adunat aici cele mai importante știri despre radio. Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

AUDIENȚE RADIO în Pandemie. ZU nu mai e primul în București. Europa FM intră în top 3. Kiss FM are țara și orașele. Topul radiourilor vara aceasta

AUDIENȚE RADIO 2020 | VARĂ. Ce radiouri au ascultat românii, vara care tocmai s-a încheiat, în plină pandemie? Radio ZU a fost detronat, nu mai este cel mai ascultat post de radio în București. Radio România Actualități a condus vara aceasta în Capitală, atât după numărul de ascultători, cât și după cota de piață.

Data publicării: 08.09.2020

Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

VACANTA. Înca un matinal din FM intra în vacanta. Morning ZU si-a încheiat, azi, ultima editie din acest sezon, cu Buzdugan si...

Data publicării: 31.07.2020

Buzdugan și Morar, mesaj la 10 ani de Radio ZU. Ce surprize pregătesc cei doi pe 26 mai

Buzdugan și Morar, mesaj la 10 ani de Radio ZU. Acesta rămâne cel mai iubit radio pentru ascultătorii din București, în timp ce pe plan național și urban își consolidează cea de-a doua poziție.

Data publicării: 15.05.2018

AUDIENȚE RADIO. Europa FM, de departe cea mai mare creștere. Plusuri notabile pentru Rock și Digi

AUDIENȚE RADIO 2019. Care au fost cele mai ascultate posturi de radio ale primăverii. Radio ZU rămâne liderul în Capitală, iar Kiss FM este primul la orașe și la nivel național, conform valului de audiență de primăvară publicat astăzi de Asociața pentru Radio Audiență.

Data publicării: 20.05.2019