Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

AUDIENȚE RADIO. Europa FM, de departe cea mai mare creștere. Plusuri notabile pentru Rock și Digi

AUDIENȚE RADIO 2019. Care au fost cele mai ascultate posturi de radio ale primăverii. Radio ZU rămâne liderul în Capitală, iar Kiss FM este primul la orașe și la nivel național, conform valului de audiență de primăvară publicat astăzi de Asociața pentru Radio Audiență.

Data publicării: 20.05.2019

MATINALE. Cu ce emisiuni radio se trezesc românii? Rusu și Andrei, Petreanu, Exarhu, Buzdugan și Morar?

AUDIENȚE RADIO. Cu ce emisiuni radio se trezesc românii? Care sunt emisiunile matinale cele mai ascultate? În București, dar și în țară?

Data publicării: 16.01.2020

VIDEO. Rockerii cheamă oamenii să doneze sânge. Campanie Rock FM. Idee: Exarhu. Cinci trupe implicate

VIDEO. Postul de radio Rock FM lansează o campanie pentru donarea de sânge. Are un titlu sugestiv, în concordanță cu tema stației: „România are sânge de rocker”.

Data publicării: 15.05.2019

CNA. Sport Total FM a pierdut licența radio din Drobeta

Consiliul Național al Audiovizualului a retras licența radio din Drobeta Turnu Severin a postului Sport Total FM.

Data publicării: 12.12.2019

Fostul Guerrilla Alexandru Anghel începe o nouă emisiune la Smart FM

Alexandru Anghel, fost realizator de programe și director muzical la Radio Guerrilla, se alătură postului Smart FM, condus de Marius Tucă.

Data publicării: 09.04.2019

Radu Paraschivescu, un fel de "pastilă de limbă" la Rock FM. Când începe

Scriitorul Radu Paraschivescu se aude de săptămâna viitoare și la Rock FM, cu o rubrică de limba română. „Vorba vine” este numele noului proiect, pe care Paraschivescu îl va face în cadrul matinalului Morning Glory cu Răzvan Exarhu.

Data publicării: 03.04.2019

Laura Codruţa Koveşi, invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM


Data publicării: 01.03.2019