Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Smart FM devine Smart Radio

Smart FM nu mai este, Smart Radio este! Ascultă-ţi muzica on-air şi online.

Data publicării: 31.07.2019

AUDIENȚE RADIO. Ce ascultă românii dimineața? Matinalele Kiss FM, Europa FM și Rock, pe plus. Digi crește în țară

Kiss FM dă trezirea în țară și la orașe, iar Bucureștiul se trezește cu Radio Zu. Care au fost cele mai ascultate emisiuni de tip matinal în primele luni ale anului?

Data publicării: 28.05.2019

De la Digi 24, la Europa FM și ...la facultate. Alice Iacobescu, profesor la Jurnalism: „Avem nevoie de jurnaliști de încredere, responsabili și curajoși”

Jurnalista Alice Iacobescu, șef al știrilor Europa FM de câteva zile, va fi și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Data publicării: 24.09.2019

Radio Guerrilla se aude și la Cluj. Pe ce frecvență

Postul Radio Guerrilla a început să emită, din această săptămână, în Cluj, pe frecvența Napoca FM (102,2 FM).

Data publicării: 22.05.2019

Radio Tanănana revine cu emisiunile live, după câteva luni de înregistrări. Angajații noi sunt voluntari

Radio Tanănana anunță că își reia emisiunile live, după o pauză de câteva luni, în care s-a mers pe producții înregistrate. După pandemie, mare parte dintre angajați au plecat, iar o soluție a fost ca noii angajați să lucreze pe bază de voluntariat.

Data publicării: 15.10.2020

Cosmin Cernat revine. Va avea un talk-show la Radio Impuls. De când?

Cosmin Cernat se alătură echipei Radio Impuls, stația Kanal D. Va modera un talk-show, anunță reprezentanții postului.

Data publicării: 15.09.2020

Marius Onuc se întoarce la matinal. Va fi primul matinal din istoria postului Dance FM

Un nou matinal radio va apărea în peisajul media. Omul de radio Marius Onuc se întoarce la cârma unei emisiuni de dimineață, după o pauză de câțiva ani.

Data publicării: 14.09.2020

AUDIENȚE RADIO în Pandemie. ZU nu mai e primul în București. Europa FM intră în top 3. Kiss FM are țara și orașele. Topul radiourilor vara aceasta

AUDIENȚE RADIO 2020 | VARĂ. Ce radiouri au ascultat românii, vara care tocmai s-a încheiat, în plină pandemie? Radio ZU a fost detronat, nu mai este cel mai ascultat post de radio în București. Radio România Actualități a condus vara aceasta în Capitală, atât după numărul de ascultători, cât și după cota de piață.

Data publicării: 08.09.2020

INEDIT. Matinal radio doar cu muzică de pe vinil

INEDIT. Matinal cu muzică pe vinil. Radio România Cultural își anunță principalele emisiuni din această toamnă, dar vine și cu noutate. Va difuza muzică pe vinil în emisiunea de dimineață.

Data publicării: 01.09.2020

Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

VACANTA. Înca un matinal din FM intra în vacanta. Morning ZU si-a încheiat, azi, ultima editie din acest sezon, cu Buzdugan si...

Data publicării: 31.07.2020