Radio DA - Radio DA Online - Radio DA Live

(Voturi:6, Medie:5)
Dacă emisiunea radio nu pornește, merge întrerupt sau se oprește, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact sau lasă un comentariu în căsuța de comentarii Facebook de sub player. Dacă emisiunea nu pornește deloc, încearcă să identifici problema pe pagina de detectare a erorilor.

Despre Radio DA

Ascultă Live Radio DA. Avem placerea sa va informam ca incepand cu data de 1 martie 2020 a inceput difuzarea pe on line a postului de radio Radio Da, un radio pentru toata diaspora. Cu o experienta de peste 20 de ani in presa din diaspora, prin ziarul Actualitatea Romaneasca, Euro Etnic Romania - societate media, vine astazi cu o noua provocare: o statie de radio on line si in ciitorul apropiat un post tv on line. Valorificand experienta din presa scrisa, gratie careia am reusit sa patrundem in 14 tari cu importante comunitati romanesti, dorim acum sa dam o noua dimensiune comunicarii atat cu romanii din diaspora cat si din tara. In ton cu noile provocari tehnologice bine primite de catre conationalii nostri, pentru comunicarea on line, oferim posibilitatea de contact prin toate mijloacele de ultima generatie: YouTube, Facebook, Instagram, WhatsApp, Skype si Messenger. De ce radio? Ca sa te simti bine, Pentru ca lumea nu mai are rabdare sa caute stiri sau anunturi prin mii de site-uri.

Radio DA sloganul lui: "Un radio pentru românii de pretutindeni"

Poți vedea informații incomplete, depășite sau incorecte pe site-ul nostru? Simți că știi mai multe despre radio? Ajută-ne în munca noastră, scrie-ne pe Facebook și în schimb te vom recompensa fără nicio publicitate! :)

Contact

Radiourile preferate
Magic Fm
Radio ZU
Kiss FM
Radio România Actualităţi
Europa FM
Fm Radio Manele
Radio Popular
Focus FM
Digi FM
Romantic FM
Rock FM
Radio Manele
National FM
Antena Satelor
Virgin Radio
Vibe FM
Dance FM
Chill FM
Radio Manele Vechi
ProFM
Radio Transilvania
Radio Taraf
Radio Cafe
Radio Trinitas
Radio Impuls
Radio Lipova
Radio România Cultural
Deep House Radio
Smart Radio
Radio Intens
Radio Badita Popular
Radio HiT FM
One FM
radio SOMEȘ
Radio Prahova
Radio Guerrilla
Radio Pro Popular
Radio Gasca Nebuna
Radio Pro Manele
Radio Maria România
Radio DA
Sport Total FM
Radio Romanian
Itsy Bitsy
PRO Dj Radio
Oltenia Craiova - Radio România
Play Radio Hit
Jazz FM
Music FM
Radio Gold FM
Radio Crizantema
Radio Sun Romania
Radio România Muzical
Dance Wave!
Mai multe radiouri

Radio DA căsuța pentru comentarii

Angajații radioului nu citesc această căsuță! Vrei să ceri o melodie sau să transmiți un mesaj DJ-ului? Încearcă prin căsuța de Facebook sau prin una din posibilitățile de contact!

Adăugare la preferate

Radiouri recomandate

Radio DA emisiunile27

08:00 - Da! Bună dimineața!
Cu Daniel Ignat - O emisiune de 4 ore, intercativă, cu știri, mesaje, comentarii, cea mai bună muzică românească din toate timpurile, interviurile La Per'tu în direct
10:20 - La per'tu
Cu Daniel Ignat
10:50 - Da! Buna dimineata!
Cu Daniel Ignat - O emisiune de 4 ore, intercativă, cu știri, mesaje, comentarii, cea mai bună muzică românească din toate timpurile, interviurile La Per'tu în direct
17:05 - Amprenta Muzicală
Cu Meena - Emisiunea "Amprenta Muzicală" este o emisiune talk-show cu artiști români ce reprezintă România cu succes și promovează muzica româneasca peste hotare.
18:00 - Diaspora in direct
Cu Dan Boanță