Programele Radio Moldova

Aici puteți găsi programul Radio Moldova cu o săptămână înainte și cele mai importante informații legate de acesta, cum ar fi numele prezentatorilor sau teaserii pentru programe. Deasupra programelor radio, puteți trece la un alt radio cu ajutorul motorului de căutare radio, sau puteți folosi câmpul de dată pentru a seta data de la care vor fi afișate programele radio. Dacă ați observat cumva, că ghidul nostru de programe nu include programul care se redă în prezent la radio, vă rugăm să ne scrieți prin pagina de contact și îl vom corecta de îndată ce putem. Dacă doriți să vedeți programele mai multor posturi de radio în același timp, reveniți la pagina comună de programe.

21:30 - Arpeggiando
Arpeggiando – emisiune muzicală despre arta componistică națională, realizată de Lidia Ciubuc. Programul include creațiile renumiților compozitori din ... Mai departe >> Moldova. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de miercuri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 21:30. Durata emisiunii este de 30 de minute.
19:10 - Joi seara cu Cezara
Joi seara în direct cu Cezara - emisiune muzicală de dezbateri în transmisiune directă, realizată de Cezara Stahi. În studio sunt invitați interpreți, ... Mai departe >> compozitori, critici de muzică. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de vineri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 19:10. Durata emisiunii este de 50 de minute.
21:30 - Cântecul care mi-e drag
Cântecul care mi-e drag – emisiune de divertisment cu melodii populare, realizată de Silvia Zagoreanu. Programul include piese diferite ca gen și spec ... Mai departe >>ie, selectate din folclorul moldovenesc și din alte zone etnografice din spațiul românesc, dar și cântece de petrecere și romanțe. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de vineri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 21:30. Durata emisiunii este de 30 de minute.
14:05 - La vatra jocului
La vatra jocului - emisiune muzical-informativă, realizată de Elizaveta Ghimpu – Munteanu, dedicată cântecului popular și artiștilor de pe ambele malu ... Mai departe >>ri ale Prutului. Emisiunea poate fi audiată în fiecare duminică la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 14:05. Durata emisiunii este de 50 de minute.
18:00 - Terapia de duminică
Duminică seara, când weekendul e pe sfârșite, ne urmărește un gând sfredelitor – că a doua zi e luni. Ca soluție izbăvitoare, la Radio Moldova s-a inv ... Mai departe >>entat Terapia de duminică. DJ Ecaterina e pe undă cu muzică de calitate, invitați speciali, voie bună, concursuri și premii. Terapia de Duminică , de la 18:10 la 20:00, doar la Radio Moldova!