Radio Moldova - Radio Moldova Online - Radio Moldova Actualitati

(Voturi:3, Medie:5)
Dacă emisiunea Radio Moldova nu pornește sau merg întrerupt trimite-ne un mesaj prin pagina de contact sau încearcă să identifici problema pe pagina de detectare a erorilor.
Radio Moldova logo
Acum în emisie: 
Radio Moldova - 1300 Kbps
Radio Moldova Tineret - 1300 Kbps
Radio Moldova Muzical - 1300 Kbps

Despre Radio Moldova

Ascultă Live Radio Moldova! Postul Naţional Radio Moldova este o structură a Companiei „Teleradio Moldova”, emite 24 din 24 de ore. Este una dintre cele mai importante instituții media din țară. Redacţiile Radiodifuziunii produc emisiuni de actualitate, programe culturale, educative, distractive, pentru copii, tineret, talk-showuri precum şi din domeniul sportului. Radio Moldova emite în mai multe limbi, inclusiv română și rusă, reflectând diversitatea lingvistică a țării. Radio Moldova are o prezență online, permițând ascultătorilor să acceseze conținutul său prin streaming live pe internet. Acest lucru a ajutat postul să ajungă la o audiență mai largă, inclusiv la diaspora moldovenească.

Poți vedea informații incomplete, depășite sau incorecte pe site-ul nostru? Simți că știi mai multe despre radio? Ajută-ne în munca noastră, scrie-ne pe Facebook și în schimb te vom recompensa fără nicio publicitate! :)

Contact - Număr de telefon, SMS, E-mail, Facebook

Adresă sediului: Strada Miorita 1, Chisinau, Moldova

Pagină web: https://radiomoldova.md
E-mail: radiomoldova[kukac]trm.md

Facebook: https://www.facebook.com/teleradiomoldova
Twitter: https://twitter.com/teleradiomd

Radio Moldova frecvențe

Cahul - 100.7 FMCăușeni - 106.8 FMChișinău - 94.0 FMCimișlia - 103.5 FMEdineț - 101.3 FMLeova - 106.8 FMMîndreştii Noi - 104.9 FMSoroca - 105.8 FMStrășeni - 100.5 FMTrifești - 103.3 FMUngheni - 102.0 FM
Radio Moldova Harta de frecvențe
Radiourile preferate
Magic Fm
Kiss FM
Radio ZU
Europa FM
Radio România Actualităţi
Fm Radio Manele
Radio Manele
Focus FM
Virgin Radio
Rock FM
Digi FM
Dance FM
Radio Cafe
Radio Trinitas
National FM
Radio Popular
Antena Satelor
Radio Manele Vechi
Radio Impuls
Radio Lipova
ProFM
Radio Gold FM
Smart Radio
Deep House Radio
Chill FM
One FM
Radio România Cultural
radio SOMEȘ
Radio Pro Manele
Disco Mix
Radio HiT FM
Radio Pro Popular
Super FM
Digi 24 FM
Sport Total FM
Radio Intens
One World Radio
Radio Taraf
Radio Badita Popular
Oltenia Craiova - Radio România
Radio Prahova
Radio Flo Manele
Radio 90 Hit
Radio România Reșița
Radio Renașterea
Radio Guerrilla
Radio DCNews
Radio Accent
Radio Timișoara
Radio Hot Style
Radio Iaşi
Itsy Bitsy
Realitatea FM
HIT FM Moldova
Mai multe radiouri

Radio Moldova căsuța pentru comentarii

Angajații radioului nu citesc această căsuță! Dacă doriți să cereți o melodie sau să transmiteți un mesaj DJ-ului, încercați una din contact!

Îți place radioul? Recomandă cunoscuților!  

Radio Moldova emisiunile

Arpeggiando
Arpeggiando – emisiune muzicală despre arta componistică națională, realizată de Lidia Ciubuc. Programul include creațiile renumiților compozitori din Moldova. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de miercuri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 21:30. Durata emisiunii este de 30 de minute.
Cântecul care mi-e drag
Cântecul care mi-e drag – emisiune de divertisment cu melodii populare, realizată de Silvia Zagoreanu. Programul include piese diferite ca gen și specie, selectate din folclorul moldovenesc și din alte zone etnografice din spațiul românesc, dar și cântece de petrecere și romanțe. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de vineri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 21:30. Durata emisiunii este de 30 de minute.
Joi seara cu Cezara
Joi seara în direct cu Cezara - emisiune muzicală de dezbateri în transmisiune directă, realizată de Cezara Stahi. În studio sunt invitați interpreți, compozitori, critici de muzică. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare zi de vineri la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 19:10. Durata emisiunii este de 50 de minute.
La vatra jocului
La vatra jocului - emisiune muzical-informativă, realizată de Elizaveta Ghimpu – Munteanu, dedicată cântecului popular și artiștilor de pe ambele maluri ale Prutului. Emisiunea poate fi audiată în fiecare duminică la Radio Moldova Actualități și pe radiomoldova.md, începând cu ora 14:05. Durata emisiunii este de 50 de minute.
Terapia de duminică
Duminică seara, când weekendul e pe sfârșite, ne urmărește un gând sfredelitor – că a doua zi e luni. Ca soluție izbăvitoare, la Radio Moldova s-a inventat Terapia de duminică. DJ Ecaterina e pe undă cu muzică de calitate, invitați speciali, voie bună, concursuri și premii. Terapia de Duminică , de la 18:10 la 20:00, doar la Radio Moldova!