MyRadioOnline - Ascultă Radio Live - Radio Online

Pe pagina noastră de radio online, am adunat pentru dvs. cu mare grijă o selecție de aproape 100 de posturi românești. Pentru majoritatea posturilor de live radio, aveți posibilitatea să vizualizați piesa care se transmite live sau programul actual. Piesele transmise pot fi căutate în punctul de meniu Se aude acum și aveți posibilitatea să consulți ghidul radio pentru programele care urmează să fie transmise pe parcursul săptămânii următoare. Cele mai populare radiouri online au și arhive, astfel încât veți putea asculta emisiunile și mai târziu.

Radiourile preferate
Radio Infinit
Radio Noroc
Radio Trapanele
Play Radio 91.6 FM
Radio Vacanța
Kiss FM MiX
DJ Radio Romania
Radio 1 Manele
Radio Transilvania
HIT FM
Radio DEEP - Dance & House - Romania
Radio Stil Romania Manele
Kiss FM Moldova
Radio Romanian
Radio Plai
Ercis FM
Radio Maria România
Radio Record
Radio România Muzical
Romantic FM
Radio Romania Targu-Mures
Radio Moldova
Radio Expert Fm
Radio Tequila
Radio Mega-HiT Romania
Jurnal FM
Radio Pro Music 90s
PRO Dj Radio
Radio Relax
Radio Crizantema
RFI România
Radio ROKS
Radio Cireșarii
Supravibe Radio
EBS Radio
Jazz FM
Radio Romance 21
Dance Wave!
Radio Vocea Speranței
Music FM
Radio DA
TANĂNANA
Radio 7 - Radio Seven
Radio Whiteheaven
Radio România Constanta
Radio Tranquila Manele
Radio Romania Cluj
Radio Brașov
Radio Click Romania
RVE Bucuresti
Radio DEEA
București FM
Radio Gasca Nebuna
Radio 3Net
Mai multe radiouri
Radiouri anterioare

Noi și ascultarea de radio online

Site-ul nostru de posturi de radio online a fost creat pentru a aduna la un singur loc cele mai populare emisiuni radio online în limba română și pentru a oferi acces gratuit la ele în modul cel mai simplu. Pe pagina noastră My Radio Online vei găsi cele mai populare posturi de radio online în limba română, cele mai importante informații, contacte, frecvențe, știri legate despre posturile de radio și programele posturilor de radio online individuale, precum și ce melodie redă în prezent la radio. În plus, puteți asculta din nou programele unor posturi de radio din arhiva postului de radio respectiv. Nu trebuie să instalezi niciun program în plus pentru a asculta radioul. Tot ce-ți trebuie este un browser nou instalat. Pentru a folosi site-ul nostru, trebuie numai să dai click pe numele posturilor de radio și ele vor porni automat. În acest fel, poți asculta foarte simplu, prin internet, Radio ZU, Europa FM, Magic FM, Radio România Actualităţi, Kiss FM, ProFM, Virgin Radio sau Rock FM.

Cu ce fel de dispozitive poți asculta posturile tale preferate de radio online

Emisiunile de radio sunt accesibile atât prin computerul de birou cât și prin cele mai populare telefoane mobile. În acest fel puteți asculta posturile dvs. preferate de radio online și prin dispozitive Android sau iOS. Singurul soft de care veți avea nevoie pentru ascultarea radiourilor preferate este browser-ul preferat. Pentru că și aceste browsere se schimbă, testăm continuu dacă emisiunile de radio oferă plăcerea de ascultare perfectă în browser-ele individuale. Astfel, puteți alege browser-ul Android implicit sau Opera Classic, Chrome sau Firefox pentru mobil sau pentru computerul de birou pentru ascultarea emisiunilor radio. În concordanță cu provocările vremurilor, aplicațiile noastre native Android și iOS au fost și ele finalizate, așa că nu vă mai puteți asculta favoritele doar printr-un browser. Le găsiți în subsolul paginii de contact.

De ce-ți recomandăm să asculți radio online

Față de metoda tradițională de a asculta radioul, radioul online are aproape numai avantaje. Calitatea programelor este excelentă și emisia este continuă, spre deosebire de radiourile FM, care depind în mare măsură de zonă, de relief și de alte variabile. În funcție de accesul la Internet, acestea pot fi ascultate de oriunde în lume, iar fără a fi nevoie să căutăm frecvențe, le putem asculta cu un singur clic. În plus, pe pagina MyRadioOnline, precum și în aplicațiile noastre, puteți derula înapoi o anumită transmisie dacă ați ratat o propoziție sau melodia preferată. Mai târziu, puteți căuta ce a fost la radio și să vedeți ce programe sunt difuzate pentru restul zilei. Pe lângă acestea, avem și o arhivă radio, datorită căreia puteți chiar să ascultați din nou unele programe radio. Ascultarea radioului online poate însă avea și dezavantaje. De exemplu, se poate întâmpla ca emisiunea să se audă întrerupt. Acest lucru se poate datora numărului mare de ascultători, ceea ce poate duce la supraîncărcarea serverului. Pentru a evita această situație, cele mai populare posturi de radio online, printre care KISS FM, Radio ZU și altele, îți oferă posibilitatea schimbării serverului, astfel încât să poți evita această problemă. Celălalt dezavantaj afectează numai utilizatorii de dispozitive mobile. Ascultarea de radio pe dispozitive mobile pentru care se plătește pe baza traficului de date poate deveni scumpă. În general, emisiunile de radio online transferă cantități de date între 32 kbit/sec și 128 kbit/sec către dispozitiv. De obicei, acest factor determină și calitatea emisiunii. Astfel, ascultarea radioului online poate genera un trafic de date de până la 1 MB pe minut pe smartphone-ul tău. Înainte de ascultarea radioului, merită să te conectezi la Wi-Fi pentru a te bucura de emisiunile postului tău preferat. Din fericire, în zilele noastre mulți furnizori de servicii mobile care oferă internet mobil nelimitat la prețuri din ce în ce mai ieftine, datorită căruia ne putem bucura și de radioul mobil nelimitat.

Posturile de radio online de pe site nu funcționează

Dacă radiourile online de pe site nu pornesc, aveți mai multe opțiuni pentru a afla dacă la dvs. sau radioul are o problemă. Deoarece există adesea probleme cu fluxurile radio sau cu sistemul ascultătorului în sine, am dezvoltat un depanator pentru radiouri. După câțiva pași, puteți afla care este problema. Desigur, există multe erori care pot fi identificate doar individual, iar depanatorul nostru nu este potrivit pentru asta. Dacă vedeți că depanatorul constată că totul este în regulă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact. Spuneți-ne exact ce emisiune radio, din ce browser și de pe ce dispozitiv încercați să porniți. Vom încerca să răspundem la e-mailul dvs. cât mai curând posibil prin adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

Contact

Cele mai noi radiouri ale noastre online

Cele mai actuale știri despre radio

Zeci de licenţe radio scoase la concurs de CNA. Printre acestea, licenţa fostului post Realitatea FM pe Bucureşti
Consiliul Naţional al Audiovizualului se pregăteşte de un nou concurs de frecvenţe radio şi a făcut primii paşi în acest sens.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 21.02.2024
De la radio la catedră. Oana Tache de la Virgin Radio, profesoară la SNSPA. Ce curs va preda?
Dj-iţa Virgin Radio va preda un curs la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 20.02.2024
Alexandra Gavrilă de la Europa FM va fi gazda unui podcast. Despre ce e vorba?
Proiect nou cu gazda emisiunii Starea de bine, de la Europa FM.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 14.02.2024
Iancu Guda va avea o rubrică de educaţie financiară la matinalul Digi FM. De când?
Rubrică nouă la matinalul Digi FM cu analistul financiar Iancu Guda.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 14.02.2024
Lucian Mîndruţă este noul Ambasador onorific al Crucii Roşii Române. Primele declaraţii. Ce se întâmplă cu emisiunea sa de la Digi FM?
Încă un nume sonor din media se alătură cauzelor Crucii Roşii Române. De data aceasta este vorba despre un fost prezentator de ştiri, Lucian Mîndruţă.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 09.02.2024
Poveşti cu noii matinali de la Digi FM. Oana Zamfir: „Am avut momente când am avut nod în gât şi lacrimi in ochi în direct la televizor”
Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii matinali Digi FM, la interviurile Paginademedia.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 03.02.2024
Audienţe Matinale Radio Comercial. Ce ascultă tinerii? Top posturi. Matinalul Kiss cu Oprişan urcă pe doi în Bucureşti, după ZU şi pe primul loc la oraşe, peste ZU. Ce fac Morning Glory cu Exarhu, Magic FM şi Guerrilla?
Topul celor mai ascultate emisiuni matinale radio în rândul tinerilor.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 02.02.2024
Curs de dicţie pentru voice over, din 17 februarie la Bucureşti. Cum vă puteţi înscrie?
Lecţiile vor fi predate de profesori cunoscuţi din media precum Carmen Ivanov (Radio Kiss FM), Alex Tuhuţ (Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi Mihai Crăciun (Dicţie.ro).Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 30.01.2024
Topul celor mai ascultate matinale radio. Matinalul de pe Radio România Actualităţi conduce în Bucureşti, peste Morning ZU. DesKiss Dimineaţa, cea mai mare creştere în Bucureşti. Digi Fm, cu foştii matinali, a crescut la oraşe
Care au fost cele mai ascultate emisiuni de dimineaţă pe posturile de radio.Mai departe >>
www.paginademedia.ro - 25.01.2024

Urmăriți pagina noastră de Facebook?