VIVA FM - VIVA FM Live - VIVA FM Online

(Voturi:5, Medie:4.6)
Dacă emisiunea VIVA FM nu pornește sau merg întrerupt trimite-ne un mesaj prin pagina de contact sau încearcă să identifici problema pe pagina de detectare a erorilor.
VIVA FM logo
Iași - 128 Kbps
Suceava - 128 Kbps
Botoșani - 128 Kbps
Piatra Neamț - 128 Kbps
Pașcani - 128 Kbps
Hârlău - 128 Kbps
Fălticeni - 128 Kbps
Rădăuți - 128 Kbps

Despre VIVA FM

Ascultă live VIVA FM! Radio VIVA FM s-a lansat pe 30 Martie 2011, pe frecvenţele 93,7 FM, la Suceava şi 97,8 FM la Fălticeni. Din decembrie 2014, VIVA FM emite în Rădăuți (90,1 FM), din 2015 în Botoșani (106,3 FM), din 2016 emite în Iași (105 FM) și Hârlău (107,4 FM), iar din 2017 în Pașcani (103,9 FM) și Piatra Neamț (94,7 FM). Prin frecvențele deținute, VIVA FM acoperă județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț. În 2013 VIVA FM a fost singurul post de radio local din țară premiat de CNA în cadrul Galei de Excelență, la secțiunea DEBUT. Distincţia a fost acordată în funcţie de trei mari indicatori: servirea interesului public prin impactul pe care programele premiate îl au în societate, respectarea legislaţiei audiovizuale şi audienţă. Prin intermediul celor 8 stații, VIVA FM este cea mai mare rețea de radiouri locale din zona Moldovei ce oferă ascultătorilor informații de interes din sfera locală, talk show-uri cu autorități publice, emisiuni muzicale și de divertisment, inserate printre cele mai bune melodii, atât din perioada actuală, cât și piese consacrate în timp. Succesul rețelei VIVA FM este dat de implicarea în viața comunității prin intermediul emisiunilor de tip talk-show şi a celor informative, ce au reuşit să capteze atenţia prin dezbaterea subiectelor de interes local, alături de reprezentanţi ai comunităţii locale.

VIVA FM sloganul lui: "Trăiește-ți muzica"

Poți vedea informații incomplete, depășite sau incorecte pe site-ul nostru? Simți că știi mai multe despre radio? Ajută-ne în munca noastră, scrie-ne pe Facebook și în schimb te vom recompensa fără nicio publicitate! :)

Contact - Număr de telefon, SMS, E-mail, Facebook

VIVA FM frecvențe

Botoșani - 106.3 FMFălticeni - 97.8 FMHârlău - 107.4 FMIași - 105.0 FMPașcani - 103.9 FMPiatra Neamț - 94.7 FMRădăuți - 90.1 FMSuceava - 93.7 FM
VIVA FM Harta de frecvențe
Radiourile preferate
Magic Fm
Kiss FM
Radio ZU
Europa FM
Radio România Actualităţi
Fm Radio Manele
Radio Manele
Focus FM
Virgin Radio
Rock FM
Digi FM
Dance FM
Radio Cafe
Radio Trinitas
National FM
Radio Popular
Antena Satelor
Radio Manele Vechi
Radio Impuls
Radio Lipova
ProFM
Radio Gold FM
Smart Radio
Deep House Radio
Chill FM
One FM
Radio România Cultural
radio SOMEȘ
Radio Pro Manele
Disco Mix
Radio HiT FM
Radio Pro Popular
Super FM
Digi 24 FM
Sport Total FM
Radio Intens
One World Radio
Radio Taraf
Radio Badita Popular
Oltenia Craiova - Radio România
Radio Prahova
Radio Flo Manele
Radio 90 Hit
Radio România Reșița
Radio Renașterea
Radio Guerrilla
Radio DCNews
Radio Accent
Radio Timișoara
Radio Hot Style
Radio Iaşi
Itsy Bitsy
Realitatea FM
HIT FM Moldova
Mai multe radiouri

VIVA FM căsuța pentru comentarii

Angajații radioului nu citesc această căsuță! Dacă doriți să cereți o melodie sau să transmiteți un mesaj DJ-ului, încercați una din contact!

Posturi de radio similare din alte țări