Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Cosmin Cernat revine. Va avea un talk-show la Radio Impuls. De când?

Cosmin Cernat se alătură echipei Radio Impuls, stația Kanal D. Va modera un talk-show, anunță reprezentanții postului.

Data publicării: 15.09.2020

Marius Onuc se întoarce la matinal. Va fi primul matinal din istoria postului Dance FM

Un nou matinal radio va apărea în peisajul media. Omul de radio Marius Onuc se întoarce la cârma unei emisiuni de dimineață, după o pauză de câțiva ani.

Data publicării: 14.09.2020

AUDIENȚE RADIO în Pandemie. ZU nu mai e primul în București. Europa FM intră în top 3. Kiss FM are țara și orașele. Topul radiourilor vara aceasta

AUDIENȚE RADIO 2020 | VARĂ. Ce radiouri au ascultat românii, vara care tocmai s-a încheiat, în plină pandemie? Radio ZU a fost detronat, nu mai este cel mai ascultat post de radio în București. Radio România Actualități a condus vara aceasta în Capitală, atât după numărul de ascultători, cât și după cota de piață.

Data publicării: 08.09.2020

INEDIT. Matinal radio doar cu muzică de pe vinil

INEDIT. Matinal cu muzică pe vinil. Radio România Cultural își anunță principalele emisiuni din această toamnă, dar vine și cu noutate. Va difuza muzică pe vinil în emisiunea de dimineață.

Data publicării: 01.09.2020

Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

VACANTA. Înca un matinal din FM intra în vacanta. Morning ZU si-a încheiat, azi, ultima editie din acest sezon, cu Buzdugan si...

Data publicării: 31.07.2020

„Am fost dat afară de la Smart FM. Nu cunosc motivul”. Iulian Tănase pleacă de la postul lui Adrian Sârbu după nici două luni

PLECARE. Iulian Tănase (ex Guerrilla) și-a încheiat aventura la Smart FM, după mai puțin de două luni. Realizatorul de radio a fost concediat de la postul lui Marius Tucă și Adrian Sârbu, după cum a anunțat chiar el, astăzi, într-o postare pe Facebook.

Data publicării: 29.05.2020

ANIVERSARE. Europa FM face 20 de ani de la prima emisie. Ilie Năstase era în conducerea stației în 2000

La începuturile stației, fostul tenismen Ilie Năstase (la acea vreme, apropiat al PSD) era în conducerea postului de radio. La fel Ovidiu Miculescu (care a condus Radioul Public acum câțiva ani, numit de PSD).

Data publicării: 26.05.2020

Prevenție contra Covid-19 la Rock, Kiss și Magic FM. Doar matinalele și știrile vor mai fi live, din studio. Dj-ii fac emisiuni de-acasă

Mărsuri de prevenția împotriva Coronavirusului și în FM. Radiourile Rock FM, Kiss FM și Magic FM au adoptat măsuri contra îmbolăvirii cu virusul Covid-19, valabile până la finalul acestei luni (31 martie), potrivit informațiilor Paginademedia.

Data publicării: 17.03.2020

Matinalele radio și publicul tânăr. Exarhu crește mult în București, Petreanu și Zafiu au cel mai mare plus în țară

AUDIENȚE. Matinalele radio și publicul tânăr. Ce preferă tinerii să asculte dimineața? Ce matinale radio au avut cea mai bună evoluție?

Data publicării: 20.01.2020

De la Digi 24, la Europa FM și ...la facultate. Alice Iacobescu, profesor la Jurnalism: „Avem nevoie de jurnaliști de încredere, responsabili și curajoși”

Jurnalista Alice Iacobescu, șef al știrilor Europa FM de câteva zile, va fi și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Data publicării: 01.01.1970