Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

Peste 120.000 de metri pătraţi de parc s-au transformat în cel mai mare loc de joacă din România, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obţinut ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională.

Data publicării: 04.06.2018

AUDIENȚE RADIO 2. Ce matinale ascultă TINERII? În Capitală, primul e Morning Zu. Exarhu - Rock FM și Dobro - Guerrilla, în primele cinci

În București, Morning Zu cu Buzdugan și Morar e cel mai ascultat matinal, urmat de programul realizat la Magic FM de Liana Stanciu și de Deșteptarea, de pe Europa FM.

Data publicării: 24.05.2018

Buzdugan și Morar, mesaj la 10 ani de Radio ZU. Ce surprize pregătesc cei doi pe 26 mai

Buzdugan și Morar, mesaj la 10 ani de Radio ZU. Acesta rămâne cel mai iubit radio pentru ascultătorii din București, în timp ce pe plan național și urban își consolidează cea de-a doua poziție.

Data publicării: 15.05.2018

Investiţii de peste 100.000 de euro în modernizarea singurului radio pentru copii şi părinţi din România

Pentru un public dinamic şi foarte conectat la tehnologia de ultimă generaţie, Itsy Bitsy FM a investit în ultima perioadă în dotarea studioului principal, cu cea mai nouă tehnologie audio, în aplicaţia, care face ca postul să poată fi ascultat oricând şi oriunde, în numărul scurt *ITSY, fiind prima companie media din România, care foloseşte astfel de număr scurt.

Data publicării: 10.05.2018

Europa FM, Virgin Radio și Vibe FM au fost vândute de Grupul Lagardère către Czech Media Invest

Trei dintre cele mai cunoscute posturi din România au fost vândute. Anunțul a fost făcut marți, 17 aprilie 2018.

Data publicării: 18.04.2018

Mihai Dacin pleacă de la matinalul Naţional FM. Emisiunea va fi preluată de Mihai Găinuşă

Cunoscutul om de radio Mihai Dacin nu va mai ţine matinalul de la Naţional FM, desfăşurat în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la postul fraţilor Micula. Anunţul a fost făcut chiar vineri, de orădean, pe contul său de Facebook.

Data publicării: 13.04.2018

Radio Guerrilla va prelua un post de radio local, de la soția fostului parlamentar Teodor Atanasiu

https://www.paginademedia.ro/2018/01/radio-guerrilla-va-prelua-un-nou-post-de-radio-unde-se-va-auzi

Data publicării: 30.01.2018

Gabi Jugaru părăseşte Naţional FM după şase ani: care este motivul şi ce va face mai departe

Gabi Jugaru (50 de ani) a prezentat astăzi pentru ultima oară emisiunea „Hai acasă“ de la Naţional FM. Celebrul farson a demisionat de la postul de radio cu care a colaborat în ultimii şase ani.

Data publicării: 30.06.2017

CNA se pregătește pentru un nou concurs radio: 30 de frecvențe FM și două AM. LISTA FRECVENȚELOR

Consiliul Național al Audiovizualului va organiza începând cu 19 iunie un concurs de frecvențe radio, la care sunt puse la bătaie 30 de frecvențe FM și două frecvențe AM.

Data publicării: 19.04.2017

AUDIENȚE RADIO. Europa FM, de departe cea mai mare creștere. Plusuri notabile pentru Rock și Digi

AUDIENȚE RADIO 2019. Care au fost cele mai ascultate posturi de radio ale primăverii. Radio ZU rămâne liderul în Capitală, iar Kiss FM este primul la orașe și la nivel național, conform valului de audiență de primăvară publicat astăzi de Asociața pentru Radio Audiență.

Data publicării: 20.05.2019