Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Gold FM, încă o somaţie pentru afirmaţii neverificate despre Ucraina, făcute de invitatul permanent Aurelian Popa. „Am decis să-l suspendăm pe termen nelimitat. Slotul lui va fi al lui Mihail Neamţu”

CNA a sancţionat (din nou) radio Gold FM pentru afirmaţiile făcute în emisiunea lui Cozmin Guşă.

Data publicării: 13.12.2023

Postul de radio Magic FM a strâns (ultimii) bani pentru primul avion ambulanta din România

Concertul caritabil a strâns practic cei aproximativ 100.000 de euro care mai erau necesari pentru achiziţionarea primei ambulanţe aeronautice din România.

Data publicării: 13.12.2023

Proprietarul Kanal D vrea să preia încă o reţea de radio, cu acoperire în Moldova. CNA amână decizia ca să discute „informal”

Consiliul Naţional al Audiovizualului vrea să discute în spatele uşilor închise dacă e de acord sau nu cu cedarea unor frecvenţe radio din zona Moldovei către Dogan Media.

Data publicării: 13.12.2023

Încep înscrierile pentru tabăra de radio organizată de Dicţie.ro. Cum se face înscrierea?

Treinerii: Carmen Ivanov (Kiss FM), Alexandru Burlacu, Paul Stratulat, Vlad Conovaru (R FM) şi Liviu Şoşea (Magic FM).

Data publicării: 06.12.2023

Maraton radio, de 24 de ore, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Cu prima variantă a imnului „Deşteaptă-te, române!”, înregistrată în 1906

Muzică românească din toate genurile şi multe cântece patriotice, asta propune un post de radio.

Data publicării: 29.11.2023

Moş Crăciun are emisiune la Itsy Bitsy şi anul acesta. Cum poate fi contactat?

În emisiunea „În direct cu Moş Crăciun” de la postul de radio Itsy Bitsy, Moşul poate primi apeluri de la copii.

Data publicării: 27.11.2023

Magic FM, concert caritabil de Crăciun pentru copiii bolnavi. Vor urca pe scenă Brenciu, INNA, Florin Ristei şi Liviu Teodorescu. Prezintă: Liana Stanciu

Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru achiziţia primului avion-ambulanţă pentru copiii care nu pot fi trataţi în România.

Data publicării: 21.11.2023

ANIVERSARE. Digi FM a împlinit opt ani de la prima emisie

Postul de radio Digi FM a împlinit 8 ani de la lansare. Ediţia aniversară a fost sărbătorită de matinalii Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru, alături de Beatrice Ghiciov şi Radu Paraschivescu.

Data publicării: 14.11.2023

Gold FM, amendă de la CNA pentru o ploaie de conspiraţii despre război, vaccinuri şi Covid

Forul a decis sancţionarea cu 10.000 de lei a emisiunii „Ce-i în Guşă, şi-n căpuşă!” din data de 19 august în care realizatorul Cozmin Guşă, în dialog cu jurnalistul Bogdan Comaroni.

Data publicării: 14.11.2023

Maia Morgenstern, la Radio România Cultural. Spectacol nou de teatru radiofonic, un thriller in memoriam Monica Lovinescu

Spectacolul se numeşte „Între câine şi lup” şi este in memoriam Monica Lovinescu (1923-2008), critic literar şi scriitoare care şi-a dedicat viaţa şi opera luptei împotriva comunismului.

Data publicării: 13.11.2023