Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

VIDEO. Că tot se întoarce Exarhu: Cum l-a convins Hrubaru să vină la matinalul Rock FM: "Am alergat după el în cârje la lift". Înainte de Exarhu au refuzat Andi Moisescu, Pătraru sau regretatul Andrei Gheorghe

Cristi Hrubaru şi povestea (adevărată) a venirii lui Răzvan Exarhu la matinalul Rock FM.

Data publicării: 17.01.2024

AUDIENŢE RADIO. Radio România Actualităţi depăşeşte Radio ZU în Capitală. Care este cel mai ascultat radio din România

Cum arată clasamentul celor mai ascultate posturi de radio, potrivit celui mai recent studiu de audienţă.

Data publicării: 15.01.2024

Naţional FM aduce două emisiuni noi. DJ-ul Arando Marquez intră în echipa postului de radio. De când?

Emisiuni noi la postul de radio Naţional FM.

Data publicării: 12.01.2024

Primul interviu video cu noii matinali Digi FM Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu. Cum au ajuns să facă echipă? „Am înregistrat opt emisiuni de probă. La a treia era înspre bine, la a patra am fost convins”

Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii matinali Digi FM au venit astăzi la interviurile Paginademedia. Ce au spun matinalii în direct la Paginademedia?

Data publicării: 10.01.2024

Radio Impuls se extinde în mai multe oraşe din zona Moldovei după preluarea unei reţele regionale de radio. Unde se va auzi

Compania a primit acordul CNA de a prelua frecvenţele Radio Boom, operate până acum de Radio ON Air SRL.

Data publicării: 09.01.2024

Noii matinali Digi FM vin la Interviurile Paginademedia. Live din Studio

Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, în direct din Studioul Paginademedia.

Data publicării: 09.01.2024

Mai multă „România în direct” la Europa FM. Una dintre cele mai longevive emisiuni de pe radio va avea o durată mai mare

„România în direct”, una dintre cele mai longevive emisiuni de pe radio, revine din 8 ianuarie într-o variantă prelungită.

Data publicării: 08.01.2024

Schimbare majoră la matinalul Digi FM: Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii prezentatori. Rebranding al postului şi o campanie gen Te cunosc de undeva cu Mîndruţă... Elvis

Bogdan Ciuclaru şi Bogdan Miu nu mai prezintă matinalul Digi FM.

Data publicării: 08.01.2024

Alexandra Gavrilă, Europa FM: „Cel mai greu a fost să stau departe de microfon. În 2021 am făcut o pauză de un an şi jumătate de on air...” (Minutul Paginademedia)

Ce media consumă? Ce preferă, TV sau YouTube? Ştiri sau emisiuni? Ce filme şi seriale preferă? Mai multe detalii aflaţi în interviul de astăzi cu Alexandra Gavrilă, de la Europa FM.

Data publicării: 05.01.2024

ANIVERSARE. Romantic FM împlineşte 30 de ani de la prima emisie

Postul de radio fondat de familia Voiculescu împlineşte astăzi 30 de ani de la înfiinţare.

Data publicării: 04.01.2024