Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Adrian Sârbu, partener cu Marius Tucă. A anunțat că intră în acționariatul Smart FM

Smart FM, post deținut de familia lui Marius Tucă, va avea un nou acționar majoritar, o societate deținută de Adrian Sârbu.

Data publicării: 07.02.2019

Ardeleanul FM se mută pe firma Guerrila și își schimbă denumirea

Ardeleanul FM din Alba Iulia își va schimba numele în Radio Guerrilla, după ce, luna trecută, CNA respinsese această cerere.

Data publicării: 07.02.2019

Jazz FM a început să emită în Sibiu și Brașov. Postul se aude și online

Jazz Radio a trecut din online în FM, însă numai în Brașov și Sibiu, orașe pe care le-a câștigat la concurs în vara lui 2017. Postul de radio continuă să fie disponibil și online, pe jazzfm.ro.

Data publicării: 06.02.2019

VIDEO. Povești din copilăria FM. 29 de ani de la Uni Fun, primul post de radio după 1989.

"Bună ziua, Bucureşti! Ascultaţi UniFun Radio pe 69,9 MHz". Primele cuvinte auzite de bucureșteni de la primul radio privat de după 1990: UniFun Radio.

Data publicării: 11.01.2019

Pro FM solicită CNA ruperea licenței naționale în 10 regionale. CNA se mai gândește

Grupul RCS a trimis CNA o nouă solicitare de rupere a licenței naționale Pro FM în mai multe regionale sau chiar locale, cum a fost la început.

Data publicării: 11.06.2018

CBRE: Primele două clădiri din Timpuri Noi Square au fost închiriate în proporție de peste 90%

A.G. Radio Holding, care operează posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, a închiriat 1.200 de metri pătrați în prima clădire a Timpuri Noi Square, de unde va începe să emită live din studiourile aflate aici în luna iulie.

Data publicării: 11.06.2018

Radio 21 devine, de luni, Virgin Radio Romania

Schimbare importantă pentru Radio 21, unul dintre cele mai vechi posturi din România. Radioul operat de Lagardere, grupul care mai deține Europa FM și Vibe FM, se va numi începând de luni, 9 ianuaie, Virgin Radio. Motivul tranformării? Scăderea dramatică a audienței, lucru care a făcut ca postul de radio să nu se mai poată „susțină din punct de vedere financiar”.

Data publicării: 08.06.2018

Vladimir Drăghia, exclusiv la Digi FM: „Nu sunt vreun erou… mai bine să mă mulțumesc cu ce am și să dau ce am în plus„

Vladimir Drăghia a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Data publicării: 05.06.2018

Reprezentanții Kiss FM consideră că digitalizarea în radio este tardivă

Reprezentanți ai radiourilor private din România Kiss FM, Magic Fm și One FM consideră că digitalizarea în radiodifuziune, pe care ANCOM-ul o are în vedere până la finalul acestui an, este "o investiție inutilă", care vine prea târziu și folosește o "tehnologige moartă", informează Media Expres.

Data publicării: 04.06.2018

50.000 de părinţi şi copii au sărbătorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

Peste 120.000 de metri pătraţi de parc s-au transformat în cel mai mare loc de joacă din România, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obţinut ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională.

Data publicării: 04.06.2018