Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Lucian Mîndruţă este noul Ambasador onorific al Crucii Roşii Române. Primele declaraţii. Ce se întâmplă cu emisiunea sa de la Digi FM?

Încă un nume sonor din media se alătură cauzelor Crucii Roşii Române. De data aceasta este vorba despre un fost prezentator de ştiri, Lucian Mîndruţă.

Data publicării: 09.02.2024

Poveşti cu noii matinali de la Digi FM. Oana Zamfir: „Am avut momente când am avut nod în gât şi lacrimi in ochi în direct la televizor”

Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, noii matinali Digi FM, la interviurile Paginademedia.

Data publicării: 03.02.2024

Audienţe Matinale Radio Comercial. Ce ascultă tinerii? Top posturi. Matinalul Kiss cu Oprişan urcă pe doi în Bucureşti, după ZU şi pe primul loc la oraşe, peste ZU. Ce fac Morning Glory cu Exarhu, Magic FM şi Guerrilla?

Topul celor mai ascultate emisiuni matinale radio în rândul tinerilor.

Data publicării: 02.02.2024

Curs de dicţie pentru voice over, din 17 februarie la Bucureşti. Cum vă puteţi înscrie?

Lecţiile vor fi predate de profesori cunoscuţi din media precum Carmen Ivanov (Radio Kiss FM), Alex Tuhuţ (Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi Mihai Crăciun (Dicţie.ro).

Data publicării: 30.01.2024

Topul celor mai ascultate matinale radio. Matinalul de pe Radio România Actualităţi conduce în Bucureşti, peste Morning ZU. DesKiss Dimineaţa, cea mai mare creştere în Bucureşti. Digi Fm, cu foştii matinali, a crescut la oraşe

Care au fost cele mai ascultate emisiuni de dimineaţă pe posturile de radio.

Data publicării: 25.01.2024

Jurnalistul Cătălin Striblea întrerupe colaborarea cu GSP: „Cei care m-au invitat să scriu acolo au fost îndepărtaţi sau au ales să plece”

Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator de emisiuni la Europa FM, anunţă că întrerupe şi el colaborarea cu Gazeta Sporturilor.

Data publicării: 22.01.2024

Europa FM, somaţie de la CNA după o serie de emisiuni sponsorizate de o firmă de suplimente pentru imunitate. Membru CNA: „Mă deranjează mult că vizează copiii”

Emisiunea era sponsorizată de respectiva firmă de suplimente, iar CNA a considerat că acest lucru nu a fost semnalizat corespunzător.

Data publicării: 17.01.2024

AUDIENŢE RADIO COMERCIAL. Magic FM urcă în Top 3 pe publicul tânăr din Capitală. ZU e cel mai ascultat de tineri în Bucureşti, Kiss FM e primul în ţară şi la oraşe.

Ce posturi de radio au ascultat tinerii în toamna anului trecut. Ultimele date.

Data publicării: 17.01.2024

VIDEO. Că tot se întoarce Exarhu: Cum l-a convins Hrubaru să vină la matinalul Rock FM: "Am alergat după el în cârje la lift". Înainte de Exarhu au refuzat Andi Moisescu, Pătraru sau regretatul Andrei Gheorghe

Cristi Hrubaru şi povestea (adevărată) a venirii lui Răzvan Exarhu la matinalul Rock FM.

Data publicării: 17.01.2024

AUDIENŢE RADIO. Radio România Actualităţi depăşeşte Radio ZU în Capitală. Care este cel mai ascultat radio din România

Cum arată clasamentul celor mai ascultate posturi de radio, potrivit celui mai recent studiu de audienţă.

Data publicării: 15.01.2024