Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

„Am fost dat afară de la Smart FM. Nu cunosc motivul”. Iulian Tănase pleacă de la postul lui Adrian Sârbu după nici două luni

PLECARE. Iulian Tănase (ex Guerrilla) și-a încheiat aventura la Smart FM, după mai puțin de două luni. Realizatorul de radio a fost concediat de la postul lui Marius Tucă și Adrian Sârbu, după cum a anunțat chiar el, astăzi, într-o postare pe Facebook.

Data publicării: 29.05.2020

ANIVERSARE. Europa FM face 20 de ani de la prima emisie. Ilie Năstase era în conducerea stației în 2000

La începuturile stației, fostul tenismen Ilie Năstase (la acea vreme, apropiat al PSD) era în conducerea postului de radio. La fel Ovidiu Miculescu (care a condus Radioul Public acum câțiva ani, numit de PSD).

Data publicării: 26.05.2020

Prevenție contra Covid-19 la Rock, Kiss și Magic FM. Doar matinalele și știrile vor mai fi live, din studio. Dj-ii fac emisiuni de-acasă

Mărsuri de prevenția împotriva Coronavirusului și în FM. Radiourile Rock FM, Kiss FM și Magic FM au adoptat măsuri contra îmbolăvirii cu virusul Covid-19, valabile până la finalul acestei luni (31 martie), potrivit informațiilor Paginademedia.

Data publicării: 17.03.2020

Matinalele radio și publicul tânăr. Exarhu crește mult în București, Petreanu și Zafiu au cel mai mare plus în țară

AUDIENȚE. Matinalele radio și publicul tânăr. Ce preferă tinerii să asculte dimineața? Ce matinale radio au avut cea mai bună evoluție?

Data publicării: 20.01.2020

Recorder.ro, în proiectul Piața Victoriei, de la Europa FM. Ce vor face în ediția săptămânală?

Publicația online Recorder.ro va fi prezentă într-un tronson săptămânal la Europa FM, în proiectul Piața Victoriei. Când și ce vor face?

Data publicării: 15.02.2019

De Ziua Radioului, Focus Fm dă petrecere!

Radioul este în prezent modalitatea de informare care ajunge la cea mai largă audiență la nivel mondial și în cel mai scurt timp posibil.

Data publicării: 13.02.2019

Adrian Sârbu, partener cu Marius Tucă. A anunțat că intră în acționariatul Smart FM

Smart FM, post deținut de familia lui Marius Tucă, va avea un nou acționar majoritar, o societate deținută de Adrian Sârbu.

Data publicării: 07.02.2019

Ardeleanul FM se mută pe firma Guerrila și își schimbă denumirea

Ardeleanul FM din Alba Iulia își va schimba numele în Radio Guerrilla, după ce, luna trecută, CNA respinsese această cerere.

Data publicării: 07.02.2019

Jazz FM a început să emită în Sibiu și Brașov. Postul se aude și online

Jazz Radio a trecut din online în FM, însă numai în Brașov și Sibiu, orașe pe care le-a câștigat la concurs în vara lui 2017. Postul de radio continuă să fie disponibil și online, pe jazzfm.ro.

Data publicării: 06.02.2019

VIDEO. Povești din copilăria FM. 29 de ani de la Uni Fun, primul post de radio după 1989.

"Bună ziua, Bucureşti! Ascultaţi UniFun Radio pe 69,9 MHz". Primele cuvinte auzite de bucureșteni de la primul radio privat de după 1990: UniFun Radio.

Data publicării: 11.01.2019