Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Digi FM a dat start concursului Faci bani din muzică. Smiley, Inna, Carla's Dreams şi The Montans, printre invitaţi

Pasionaţii de muzică sunt invitaţi să se înscrie în concursul lansat de Digi FM, pentru a câştiga premii de sute de euro. Ce trebuie să facă ascultătorii pentru a câştiga?

Data publicării: 18.10.2023

Număr-record de donatori de sânge în campania Rock FM şi Ministerul Finanţelor. Pot fi salvate peste 10.000 de vieţi

Campania iniţiată de emisiunea Morning Glory, prezentată de Răzvan Exarhu la Rock FM, intitulată „România are sânge de rocker, acum şi de investitor”, a adunat la a treia ediţie investiţii de 1,5 miliarde lei, sânge de la peste 1.300 de persoane şi posibilitatea de a salva peste 10.000 de vieţi.

Data publicării: 10.10.2023

Cele mai citate surse. La TV, Digi 24 se menţine pe prima poziţie, iar Antena 3 CNN e pe locul doi. Cum arată topul pentru site-uri, radiouri şi presa scrisă

Digi 24 continuă să se menţină pe primul loc în clasamentul general al celor mai citate surse media din România, cu peste 850 de citări de către alţi jurnalişti din ţară.

Data publicării: 04.10.2023

EXCLUSIV! Plecare-surpriză de la Prima TV. Daniel Osmanovici, la Europa FM! Un fel de matinal înainte de matinal

După aproape trei ani de realizat programul matinal de la Prima TV, Daniel Osmanovici părăseşte staţia pentru unul dintre cele mai audiate posturi de radio din FM-ul românesc, Eurpoa FM.

Data publicării: 29.09.2023

DJ-ul de la Radio România 3 Net Laura Roşca alias Lalla a murit

DJ Lalla a fost gasită moartă în această dimineaţa, pe o plajă din Mamaia Nord. Cine era?

Data publicării: 28.09.2023

Dance FM aduce show-uri cu DJ-i internaţionali, cu Don Diablo şi Kevin McKay. Postul va avea un logo şi o grafică nouă. Grila de toamnă Dance FM.

Postul de radio Dance FM dă startul grilei de toamnă.

Data publicării: 25.09.2023

Cele mai ascultate matinale radio, pe timp de vară. Emisiunile de dimineaţă de la Magic FM şi Pro FM sunt pe val. Au avut cele mai mari creşteri. Morning ZU e lider în Bucureşti şi în toată ţara. Europa FM are oraşele

Care au fost cele mai ascultate matinale pe timp de vară?

Data publicării: 21.09.2023

Morning Glory cu Răzvan Exarhu revine la Rock FM. De când? „Noi nu începem luni” Care sunt noutăţile?

Programul matinal de la Rock FM se va difuza zilnic, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, ca şi în sezoanele precedente. Răzvan Exarhu oferă detalii despre modificările din program şi conţinutul primei ediţii.

Data publicării: 20.09.2023

AUDIENŢE MATINALE RADIO. Ce programe au ascultat tinerii dimineaţa? Matinalul ZU e primul pe comercial. Rock e al doilea în Capitală, Kiss e al doilea în ţară şi la oraşe

Ce audienţă au avut posturile de radio dimineaţa, în intervalul orar 7.00-10.00, în rândul tinerilor?

Data publicării: 19.09.2023

Licenţa Dance FM, prelungită de CNA. „Vom aduce câteva show-uri noi ale DJ internaţionali pe care i-am văzut şi la Untold şi la alte festivaluri”

Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţa postului Dance FM cu încă 9 ani. Ce a spus reprezentantul postului la CNA?

Data publicării: 12.09.2023