Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

Gold FM, amendă de la CNA pentru o ploaie de conspiraţii despre război, vaccinuri şi Covid

Forul a decis sancţionarea cu 10.000 de lei a emisiunii „Ce-i în Guşă, şi-n căpuşă!” din data de 19 august în care realizatorul Cozmin Guşă, în dialog cu jurnalistul Bogdan Comaroni.

Data publicării: 14.11.2023

Maia Morgenstern, la Radio România Cultural. Spectacol nou de teatru radiofonic, un thriller in memoriam Monica Lovinescu

Spectacolul se numeşte „Între câine şi lup” şi este in memoriam Monica Lovinescu (1923-2008), critic literar şi scriitoare care şi-a dedicat viaţa şi opera luptei împotriva comunismului.

Data publicării: 13.11.2023

ANIVERSARE. Kiss FM a împlinit 20 de ani de la lansare: „Radioul reuşeşte în continuare să emoţioneze oamenii”. Cârcotaşii Huidu şi Găinuşă, cuplul "locomotivă" la începuturile staţiei

Postul de radio Kiss FM a împlinit 20 de ani de când a început să emită, iar pe 5 noiembrie 2003 a fost prima emisie.

Data publicării: 07.11.2023

Licenţa Itsy Bitsy, prelungită de CNA. Nadia Tătaru: „Provocarea noastră mare este să rămânem relevanţi pe piaţă”

Licenţa postului de radio pentru copii Itsy Bitsy a fost prelungită de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu încă nouă ani.

Data publicării: 07.11.2023

ANIVERSARE. Radio România împlineşte 95 de ani. Radioul lansează aplicaţia de mobil cu toate feedurile la un loc. Plus alte noutăţi

Postul naţional de radio inaugurează astăzi (1 noiembrie) 95 de ani de existenţă.

Data publicării: 01.11.2023

Cele mai citate surse. Digi 24 rămâne lider, iar Antena 3 CNN păstrează poziţia a doua. La online, g4media.ro e primul. La radiouri, RFI, iar la presă scrisă e Fanatik

Digi 24 continuă să se menţină pe primul loc în clasamentul general al celor mai citate surse media din România, cu peste 840 de citări de către alţi jurnalişti din ţară.

Data publicării: 31.10.2023

Alexandra Velniciuc, „una dintre cele mai folosite voci în reclamele radio şi TV”. INTERVIU – „În clipa în care mă aud în cască aproape că mă blochez”

Pe vremea când prezenta emisiunea „Atenţie, se cântă!”, la TVR 2, îşi dorea să facă mai mult teatru. Acum, când are agenda plină cu spectacole, se gândeşte adesea cu dor la televiziune...

Data publicării: 30.10.2023

Carmen Ivanov schimbă postul de radio. A plecat de la TaNaNaNa. Unde s-a mutat?

Avem primele detalii despre noul proiect de radio realizat de Carmen Ivanov, unul dintre cei mai cunoscuţi traineri de dicţie din România. Până săptămâna trecută a realizat la Radio TaNaNana emisiunea de tehnologie intitulată „IT Republic”.

Data publicării: 27.10.2023

RECOMANDARE. Radio Hits se întoarce! Hituri radio, de la Coldplay şi Deep Purple, la Ed Sheeran şi David Guetta, cântate cu voce şi orchestră simfonică în parc

Concertul Radio Hits, o nouă ediţie în Bucureşti. Interpretări inedite ale unor hituri pop şi rock: cu orchestra simfonică.

Data publicării: 20.10.2023

Cătălin Anchidin, de la SuperNeata cu Răzvan şi Dani, va avea rubrica de cinema şi la Europa FM

Cătălin Anchidin, cel mai activ promotor al filmului şi industriilor creative din România, este prezent săptămânal la Europa FM cu o nouă rubrică de cinema.

Data publicării: 18.10.2023