Știri despre radio

Am adunat și publicăm aici toate știrile legate de lumea radioului română, pentru ca tu să te poți informa ușor, dintr-o singură sursă. Dacă ți se pare că am omis o știre importantă, te rugăm să ne trimiți un mesaj! Cu ajutorul panoului de filtrare, situat deasupra listei de știri, ai posibilitatea să filtrezi știrile pe bază de titlu, introducere și dată de încărcare. De asemenea, ai și posibilitatea organizării știrilor pe bază de nume și dată. Pe baza setărilor implicite, pe listă vor apărea știrile cele mai actuale. Pentru orice întrebări suplimentare, trimite-ne un mesaj prin pagina de contact!

Filtru

ANIVERSARE. Europa FM face 20 de ani de la prima emisie. Ilie Năstase era în conducerea stației în 2000

La începuturile stației, fostul tenismen Ilie Năstase (la acea vreme, apropiat al PSD) era în conducerea postului de radio. La fel Ovidiu Miculescu (care a condus Radioul Public acum câțiva ani, numit de PSD).

Data publicării: 26.05.2020

Prevenție contra Covid-19 la Rock, Kiss și Magic FM. Doar matinalele și știrile vor mai fi live, din studio. Dj-ii fac emisiuni de-acasă

Mărsuri de prevenția împotriva Coronavirusului și în FM. Radiourile Rock FM, Kiss FM și Magic FM au adoptat măsuri contra îmbolăvirii cu virusul Covid-19, valabile până la finalul acestei luni (31 martie), potrivit informațiilor Paginademedia.

Data publicării: 17.03.2020

Matinalele radio și publicul tânăr. Exarhu crește mult în București, Petreanu și Zafiu au cel mai mare plus în țară

AUDIENȚE. Matinalele radio și publicul tânăr. Ce preferă tinerii să asculte dimineața? Ce matinale radio au avut cea mai bună evoluție?

Data publicării: 20.01.2020

De la Digi 24, la Europa FM și ...la facultate. Alice Iacobescu, profesor la Jurnalism: „Avem nevoie de jurnaliști de încredere, responsabili și curajoși”

Jurnalista Alice Iacobescu, șef al știrilor Europa FM de câteva zile, va fi și profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Data publicării: 01.01.1970

Radio Guerrilla se aude și la Cluj. Pe ce frecvență

Postul Radio Guerrilla a început să emită, din această săptămână, în Cluj, pe frecvența Napoca FM (102,2 FM).

Data publicării: 01.01.1970

Smart FM devine Smart Radio

Smart FM nu mai este, Smart Radio este! Ascultă-ţi muzica on-air şi online.

Data publicării: 31.07.2019

AUDIENȚE RADIO. Ce ascultă românii dimineața? Matinalele Kiss FM, Europa FM și Rock, pe plus. Digi crește în țară

Kiss FM dă trezirea în țară și la orașe, iar Bucureștiul se trezește cu Radio Zu. Care au fost cele mai ascultate emisiuni de tip matinal în primele luni ale anului?

Data publicării: 28.05.2019

Recorder.ro, în proiectul Piața Victoriei, de la Europa FM. Ce vor face în ediția săptămânală?

Publicația online Recorder.ro va fi prezentă într-un tronson săptămânal la Europa FM, în proiectul Piața Victoriei. Când și ce vor face?

Data publicării: 15.02.2019

De Ziua Radioului, Focus Fm dă petrecere!

Radioul este în prezent modalitatea de informare care ajunge la cea mai largă audiență la nivel mondial și în cel mai scurt timp posibil.

Data publicării: 13.02.2019

Adrian Sârbu, partener cu Marius Tucă. A anunțat că intră în acționariatul Smart FM

Smart FM, post deținut de familia lui Marius Tucă, va avea un nou acționar majoritar, o societate deținută de Adrian Sârbu.

Data publicării: 07.02.2019